Over Jenrick

Jenrick Nederland B.V. is sinds 1986 onafhankelijk specialist in het bemiddelen van (zelfstandige) IT-professionals. Jenrick beschikt over deskundigheid op alle functieniveaus en vrijwel alle vakgebieden binnen de informatietechnologie.

Jenrick Nederland is ontstaan uit de groep Simon Holdings Plc: een sinds 1967 in Engeland gevestigde, internationaal opererende detacheerder in meerdere disciplines.

 

Onze visie

In een samenleving als de onze draait het voornamelijk om de inspanning van de mens. Zeker in de wereld van de automatisering is de mens een belangrijke factor in het slagen en behalen van succes. De kennis, kunde en competenties van de individuele professional vertalen zich in oplossingen voor de ondersteuning van werk- en businessprocessen. Ook de arbeidsmarkt wordt steeds flexibeler. Coördinatie tussen vraag en aanbod is dan ook het vraagstuk waarop Jenrick zijn activiteiten en diensten richt. Hiermee bieden wij die mens een leuke en uitdagende werkomgeving, waarmee zekerheid in inkomen kan worden gecreëerd en onze klanten steeds weer de juiste mens, op het juiste moment, op de juiste plek tegen de beste voorwaarden.

 

Missie en kernwaarden

Jenrick wil een betrouwbare en betrokken dienstverlener, werkgever en onderneming zijn. Op basis daarvan geloven wij continuïteit te bieden aan alle bij Jenrick betrokken mensen. Onze opdrachtgevers en ingezette professionals zijn hiervan