Friso

Managed Services

Werkt u met een groot aantal flexpartners en veel verschillende flexvormen zoals uitzenden, detacheren, freelancen, payrolling, externe consultancy en Statement Of Work? Dan kunt u het overzicht gemakkelijk verliezen.

Jenrick maakt de zaken graag helder en overzichtelijk voor u. Afhankelijk van uw bedrijfsdoelstellingen kunnen wij u een maatwerk Managed Service Provider (MSP) oplossing bieden. U krijgt inzicht in de inzet van alle vormen van flexibele arbeid in uw organisatie en u bespaart daarbij op de inhuur van personeel. U kunt rekenen op volledige compliance op het gebied van inlenersaanprakelijkheid, Pre- Employment Screening en interne richtlijnen.

 

Transparant en objectief

Jenrick kan vanuit een onafhankelijke positie de uitvoering van alle tactische en operationele activiteiten van u overnemen die voortkomen uit de inhuur van flexibel personeel in uw organisatie. U heeft te maken met één aanspreekpunt en één contractpartij. Jenrick zoekt naar de optimale oplossing voor uw organisatie, waarbij in de uitvoering transparantie en objectiviteit bovenaan staan.

Naast een vlekkeloze uitvoering kunt u bij Jenrick ook rekenen op deskundig advies.

Heeft u vragen over onze Managed Services? Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken. Wij lichten graag toe wat Jenrick voor u kan betekenen of welke vorm van dienstverlening het best bij uw organisatie past.