Connie

Onze diensten voor opdrachtgevers

Mensen: het grootste kapitaal van elke organisatie. Maar goede mensen vinden - en behouden - is een steeds grotere opgave. Zeker in de huidige flexibiliserende arbeidsmarkt waarin iedereen mobieler is dan ooit.

Jenrick is al sinds 1986 gespecialiseerd in de bemiddeling van IT-professionals en begrijpt deze uitdaging als geen ander. Met 28 jaar ervaring in IT en een uitgebreid en kwalitatief netwerk van specialisten zijn wij in staat uw resourcevraagstukken snel en met uitstekend resultaat op te lossen.

Wij werken met professionals die bewust met hun werk en loopbaan bezig zijn. Die ondernemend zijn en specialistische kennis en vaardigheden in huis hebben. En vooral: met mensen die denken in oplossingen. Met die getalenteerde en gedreven mensen weten wij zeker dat we de organisaties van onze opdrachtgevers versterken en verrijken.

 

Dienstenportfolio

  • IT Recruitment
  • Contract Management
  • Payroll Services
  • Managed Services

 

Bent u op zoek naar getalenteerde en gedreven IT-professionals? 

Wij vullen uw profielen snel en doeltreffend in. In de linkerkolom vindt u de diverse vormen van dienstverlening waarvoor u bij ons terecht kunt. Neemt u voor meer informatie of concrete vraagstukken gerust contact met ons op via 0345-516363.