Voetbal

Werken via Jenrick

Werken via Jenrick is bewust en actief werken aan je IT-carrière. Als IT-professional werk en leef je in een omgeving die er iedere dag weer anders uitziet. Je loopbaan managen is in deze tijden een pittige klus die vraagt om doorzettingsvermogen en een flexibele instelling. Wij ondersteunen je daarbij zodat jij je kunt concentreren op datgene wat belangrijk is voor jou: je werk.

 

De juiste match

Jenrick werkt nauw samen met toonaangevende instellingen en ondernemingen. Wij kennen de organisatie en cultuur van onze opdrachtgevers, weten precies waar zij behoefte aan hebben en wie bij hen past. Als wij kandidaten voordragen, is dat dan ook vaak een match. Zo zijn wij voor jou een partner die met je meedenkt - en je soms net een carrièrestap voor is.

 

Helderheid

Als je werkt via Jenrick weet je altijd waar je aan toe bent. Wij maken heldere afspraken voor en met jou en werken transparant. Zo hoor je bij ons bijvoorbeeld altijd bij welke opdrachtgever je wordt voorgesteld en krijg je duidelijke feedback tijdens selectie-procedures. 

 

Brede support

Als freelancer heb je te maken met allerlei administratieve, fiscale en juridische zaken. Ook hierin ondersteunen wij je waar we dat kunnen. Over de betaling van je facturen hoef je niet wakker te liggen. Omdat zakelijk en privé bij de zelfstandige professional door elkaar heen lopen, zorgen wij voor comfortabele betalingstermijnen.

Check ook deze handige tips en links over regelgeving en andere zaken die belangrijk zijn voor iedere freelancer. 

 

Werken via Jenrick?

Bekijk hier wat de volgende stap in jouw IT-carrière kan zijn.