High-Tech professionals

Samenwerken en innoveren zijn een belangrijke basis voor succes. Wil je deel uitmaken van een innovatief team dat elke dag nieuwe ideeën uitprobeert en constant op zoek is naar betere, nauwkeurigere en snellere werkmethoden?

Heb je een opleiding of werkervaring in de richting van mechanical engineering of (embedded) software engineering? Dagelijks ontvangen wij vacatures voor hoogopgeleide technisch specialisten van onze opdrachtgevers. Toonaangevende ondernemingen in de High-Tech industrie waar wij nauw mee samenwerken.

 

De juiste match

Wij kennen de organisatie en cultuur van onze opdrachtgevers, weten precies waar zij behoefte aan hebben en wie bij hen past. Als wij kandidaten voordragen, is dat dan ook vaak een match. Zo zijn wij voor jou een partner die met je meedenkt - en je soms net een carrièrestap voor is.

 

De beste opdracht voor jou

Werk je via Jenrick dan kun je rekenen op persoonlijke ondersteuning door een vakkundig en ervaren team. Onze resourcers zijn betrokken mensen die zich 100% inzetten om voor iedere kandidaat de beste opdracht te vinden. Freelance, vast of op payrollbasis - bij Jenrick kun je alle kanten op. Zolang we jou en je carrière maar vooruit helpen.

Wil jij graag als High-Tech professional aan de slag?

Bekijk dan hier onze vacatures of neem contact met ons op.