Contact

Bezoekersadres

Vliegend Hertlaan 65-67

3526 KT Utrecht
 

Postadres

Postbus 85426

3508 AK Utrecht
 

Contact

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via ons algemene telefoonnummer: +31(0)345 516 363.

Algemene vragen kunnen ook via e-mail worden gesteld op: salessupport@jenrick.nl.
 

Routebeschrijving

Auto

A2 vanuit Amsterdam

Bij het knooppunt Oudenrijn volg je de twee rechterrijstroken om de borden E30/E35 richting Arnhem te volgen. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden voor Houten/E311/A12. Houd rechts aan en volg de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs (afrit 17). Aan het einde van de afrit ga je linksaf de Europalaan op.

(*) Vervolgens rij je rechtdoor tot aan de rotonde Europaplein. Bij de verkeerslichten ga je rechtsaf. Direct na het tankstation ga je rechtsaf de Eendrachtlaan in en daarna ga je bij de tweede oprit rechtsaf. Je kan je melden bij de intercom van de parkeergarage (tweede slagboom).
 

A2 vanuit ’s-Hertogenbosch

Bij knooppunt Oudenrijn volg je de borden E30/A12 richting Amersfoort/Arnhem. Houd rechts aan en volg de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs (afrit 17). Aan het einde van de afrit ga je linksaf de Europalaan op. Gaat verder vanaf (*).
 

A27 vanuit Hilversum

Bij knooppunt Lunetten de Ring Utrecht/Rotterdam/Den Haag (A12) aanhouden. Houd rechts aan en volg de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs (afrit 17). Aan het einde van de afrit ga je rechtsaf de Europalaan op. Gaat verder vanaf (*).


A12 vanuit Den Haag/Rotterdam

Bij knooppunt Oudenrijn volg je de drie rechterrijstroken richting Nieuwegein/Houten. Houd rechts aan en volg de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs (afrit 17). Aan het einde van de afrit ga je linksaf de Europalaan op. Gaat verder vanaf (*)Link Google Maps
 

Openbaar Vervoer

Jenrick is vanaf Utrecht Centraal bereikbaar met de tram (richting Nieuwegein-Zuid en/of IJsselstein), de tram vertrekt vanaf de Jaarbeurszijde. Bij de halte Kanaleneiland-Zuid stap je uit en loop je terug richting de rotonde. In de hoge toren (kantoorgebouw ‘’Le Mirage’’) zit Jenrick gevestigd, kan niet missen. Je kunt eenvoudig uw reis plannen via 9292.nl